Menu

Grote en kleine lockerkasten bestelt u eenvoudigweg online

Lockerkasten zijn er in allerlei soorten, modellen en maten. Om u wegwijs te maken, kunt u bij Locker.nl kiezen uit meerdere series. Denkt u dan aan garderobekasten, werkkasten, kantoorkasten en postkasten. Lockers bieden in allerlei gevallen uitkomst. Uw klanten kunnen waardevolle spullen tijdelijk opbergen. Bij een verbod kunnen relaties bijvoorbeeld rugtassen in een kluis bewaren. Beheert u een winkel, een museum of organiseert u een festival? Dan is het voor bezoekers comfortabel om bagage veilig achter te kunnen laten. Tegenwoordig hebben veel mensen dagelijks een tablet of laptop bij de hand. Een goede keuze is daarom een laptop-locker. Dit zijn kasten die ruimte bieden aan 10, 16, 26 of 30 apparaten. De meeste van dit soort kasten staan op wieltjes en dat betekent dat u de locker gemakkelijk van de ene naar de andere ruimte rolt. 

Schoolkluisjes die tegen een stootje kunnen

Een schoolkluisje kopen hoeft u niet veel tijd te kosten. Op Locker.nl kunt u zich oriënteren wanneer u er tijd voor heeft. De collectie is helemaal up-to-date. Dat betekent dat u ook de allernieuwste modellen kunt bestellen. Afhankelijk van het aantal leerlingen en uw wensen qua uitvoering kunt u onder meer kiezen voor onze Intro schoolkluisje in de kleuren blauw, geel en rood. Erg populair zijn Resisto schoolkluisjes. Deze zien er trendy uit en voldoen absoluut aan alle geldende veiligheidseisen. Tot slot wijzen we u erop dat u online ook terecht kunt voor losse onderdelen zoals locker-sloten, nummeringssystemen, een stofkap en losse pootjes.

Voor persoonlijk advies zijn wij bereikbaar via telefoonnummer 0164-764422 en e-mailadres info @ locker.nl. En natuurlijk bent u welkom in onze showroom. U kunt dan alle lockers met eigen ogen aanschouwen voordat u tot aankoop overgaat.

https://www.locker.nl/