Menu

Jarenlange ervaring met het vervoeren van gevaarlijke stoffen als koerier in Den Bosch

Een koerier in Den Bosch is er in verschillende soorten. Maar natuurlijk wilt u voor het vervoeren van gevaarlijke stoffen een professioneel transportbedrijf in de buurt van Den Bosch. A. Kentie en Zoon is een betrouwbare partner in transport en logistiek. Met zoveel ervaring weet u dat uw goederen in juiste handen wezen. Wanneer u dit bedrijf inschakelt als koerier in Den Bosch is dit voor goederen van maximaal 2 kubieke meter. Daarnaast geldt hier een maximaal zendingsgewicht van 500 kilo. Deze worden met de nodige zorg vervoerd door dit transportbedrijf in Den Bosch, een persoonlijke aanpak staat dan ook hoog in het vaandel voor deze professionals.

Spoedtransport bij een transportbedrijf in Den Bosch

Moet uw zendig snel bezorgd worden? A. Kentie heeft vrachtwagens voor goederen tussen 1 en 10 ton, voor het snel vervoeren van gevaarlijke stoffen. Uw goederen worden dan op een deskundige wijze vervoerd. Dit doordat er geen tussenschakel aanwezig zit binnen dit vervoer. Heeft u een kleinere lading? Dan moet u eens kijken wat ze voor u kunnen beteken als koerier in Den Bosch. Door het vervoer in eigen hand te houden kunnen ze u beloven dat de kwaliteit van uw goederen gewaarborgd blijven. Als transportbedrijf in Den Bosch staat kwaliteit dan ook hoog in het vaandel voor deze professionals. Ze brengen uw goederen meteen naar uw gewenste locatie door heel Europa!

Ook voor sneltransport schakelt u een koerier in uit Den Bosch

Sneltransport is ook een expertise van A. Kentie en Zoon. Er wordt gezorgd voor een snelle en juiste levering in Den Bosch. Als koerier in Den Bosch zorgen zij ervoor dat uw pakketje snel en juist wordt geleverd zonder tussenkomst van derden. Aan de hand van uw wensen wordt er gekeken wat voor u de beste oplossing is betreft de sneltransport van uw goederen. Zodoende kunnen zij als transportbedrijf garanderen dat uw productielijn in bijvoorbeeld Den Bosch niet in gevaar komt. Dit door accuraat en snel te handelen. Dus zoekt u een koerier in de regio van Den Bosch voor sneltransport? Dan is A. Kentie en Zoon uw betrouwbare partner! Door dit bedrijf wordt uw zending altijd op de juiste plaats en tijd geleverd.