Menu

Lamsvlees, ossenhaaspuntjes en eendenborstfilet gewoon te koop bij de specialist

Wist u dat u speciale soorten vlees gewoon prima bij de specialist kunt kopen? Die biedt namelijk het allerbeste, bijvoorbeeld lamsvlees uit Nieuw-Zeeland. En waarom is dat beter dan lamsvlees van Nederlandse bodem? Dat komt vooral omdat de schapen in Nieuw-Zeeland veel meer bewegingsruimte hebben. Daardoor wordt het vlees lekker stevig en mals. Bovendien bevat het vlees daardoor erg weinig vet en past het prima in uw dieet als u verantwoord wilt eten. Koop een lekkere lamsburger voor een simpele, maar smaakvolle maaltijd, of gooi een grote lamsbout op de barbecue voor die echte grillsmaak! En aangezien we natuurlijk nooit alleen barbecueën trakteert u uw gasten ook nog eens op gebraden eendenborst en een bijpassende wokmix met ossenhaaspuntjes. Waar u al dit lekkers bestelt? Gewoon online bij Beef&Steak.

Ossenhaaspuntjes van het meest malse deel van de koe, en dat proeft u!

Met de diverse varianten ossenhaaspuntjes van de specialist, weet u zeker dat u iets lekkers in huis haalt. Beef&Steak biedt het allemaal. Bij deze online slager bestelt u verschillende soorten ossenhaaspuntjes van Aberdeen- of zelfs de befaamde Wagyu runderen. Of maak de maaltijd nog wat specialer met 21 dagen gerijpte, dry-age ossenhaaspuntjes. Lekker, die extra bite! Het vlees wordt voor verzending in stukjes gesneden dus het bereiden van een heerlijke maaltijd neemt weinig tijd in beslag. Weet u nog niet wat u de dagen erna gaat eten? Neem dan een kijkje bij de eendenborstfilet en de lamsvlees opties op de website van Beef&Steak. Vetarm, lekker mals, en u zet wederom een culinair hoogstandje op tafel!

Beste, brave eendenborst voor op de barbecue of gewoon lekker in de pan!

Eendenborst is een heerlijk stuk kwalitatief goed vlees. En u kunt het gemakkelijk bestellen in de online slagerij van Beef&Steak! Heeft u het al wel eens gegeten? U weet dan al lang dat eendenborst waanzinnig lekker is op de barbecue dankzij de stevige structuur van het vlees. Of bak de eendenborst in zijn eigen vet en laat hem eventjes rusten na het bakken. En als u dan ook nog hoort dat u bij Beef&Steak prachtige filets bestelt van wel 200 gram, is de keuze natuurlijk helemaal snel gemaakt! Oeps, nu heeft u alsnog de hele tekst gelezen. Nou ja, nu u toch al zover bent, wist u dat Beef&Steak ook malse ossenhaaspuntjes en heerlijk lamsvlees aanbiedt in de online slagerij?