Speelgoed dump
Image default
Internet marketing

Op zoek naar SEO in Nijmegen?

Dan ben je bij de SEO specialist Nijmegen: Go Online aan het juiste adres! Tegenwoordig wil ieder bedrijf boven aanstaan als het aankomt op de resultaten van zoekmachines zoals Google. Iedereen wil namelijk graag gratis bezoekers naar zijn website hebben. Zeker in tijden waarin onlinegedrag toeneemt en men meer vanuit thuis leeft en werkt.

Hoe werkt SEO?

SEO oftewel ‘Search Engine Optimization’ is een verzamelnaam voor alle processen die meewerken aan het hoog scoren op webpagina’s in zoekmachines zoals Google. Door effectief gebruik te maken van SEO-technieken kunnen er meer bezoekers getrokken worden naar webpagina’s. Het optimaliseren van de SEO-techniek bestaat uit meerdere handelingen;

  • Het optimaliseren van zoekwoorden
  • Schrijven van relevante context / landingspagina’s
  • Linkbuilding
  • META-structuur overzichtelijk maken

Middels deze handelingen kunnen jouw online zoekresultaten verbeterd worden

Waarom SEO in Nijmegen bij Go Online?

Voor SEO in Nijmegen ben je bij Go Online aan het juiste adres. Go Online zorgt ervoor dat ze vóór dat ze starten met een SEO-traject een nulmeting doen. Op basis hiervan brengen zij een advies uit. In dat advies staat welke werkzaamheden zij gaan uitvoeren en hoeveel uren zij hieraan kwijt zijn. Zo heb jij een duidelijk plan voor ogen om jouw website bovenaan in Google te krijgen. Deze SEO-scan voert Go Online gratis uit voor jou. Hierbij kijken ze specifiek naar techniek, content en autoriteit. Go Online zorgt ervoor dat jij als lokale ondernemen gevonden wordt in Nijmegen en omstreken. Bij Go Online werken de SEO-experts in Nijmegen en omstreken. Met hun jarenlange ervaring zorgen zij ervoor dat je online goed vindbaar bent. Of je nu werkt in de Vastgoed & Makelaardij, Sport & Evenementenbranche, of Gezondheid & Farmacie; Go Online heeft er ervaring mee!

Wist je dit al?

Google is opgericht in 1997 door twee promovendi uit Californië. Beiden heren hebben jaren gewerkt aan het ontwikkelen van een geavanceerde methode voor het vinden van informatie op het internet. De naam ‘Google’ is een verbastring van het begrip ‘googol’; dit is de aanduiding voor een 1 met honderd nullen. Een van de heren is gefascineerd door wiskunde, mede daarom koos hij deze wiskundige naam. De naam is uiteindelijk veranderd naar Google vanwege een spelfout van de andere medeoprichter. Leuk om te weten toch?

Gerelateerde artikelen

Twee fouten die u moet vermijden bij het inwerken van producten