Speelgoed dump
Image default
Internet

Uw bestanden veilig versturen

Een hele bekende ervaring

Voor menig internetgebruiker zal het geen onbekende ervaring zijn: tevergeefs grote bestanden versturen. Heeft u het ook wel eens meegemaakt? Zo’n moment waarop u even een aantal grote bestanden had willen uitwisselen met een vriend, familielid of collega. Een document met tekst of enkele foto’s is niet het probleem, dat lukt iedereen vaak nog vrij eenvoudig, maar wanneer u bijvoorbeeld complete mappen met foto’s, zware powerpointpresentaties of videobestanden wilt versturen gaat dit al snel minder makkelijk.

 

Bestanden te groot voor verzending

Net wanneer u alle relevante bestanden heeft geselecteerd en bijvoorbeeld aan uw mail hebt toegevoegd beginnen de problemen zich voor te doen. U heeft net op de verzendknop gedrukt en kort hierna komt er een foutmelding bij u binnen. De boodschap is vaak nog wat cryptisch weergegeven, maar de conclusie is helder: uw mail is niet goed verzonden in verband met het feit dat de bestanden te groot zijn voor de betreffende provider (of die van uw ontvanger). U heeft er goed de balen van, de bestanden zijn immers niet goed aangekomen en u vraagt zich af hoe u dit probleem nu op een gemakkelijke en praktische manier kan oplossen.

 

Grote bestanden versturen is geen probleem meer

U kunt nu op een eenvoudige, veilige en snelle manier uw grote bestanden versturen. Dit betekent niet langer meer afhankelijk zijn van de limieten van bijvoorbeeld de emailproviders die u en de ontvanger van de bestanden gebruiken. Problemen met grote bestanden versturen zijn nu echt verleden tijd geworden. Probeer een eenvoudig en prettig te gebruiken alternatief in de vorm van de site: grotebestandenversturen.nl, Door middel van deze site kan iedere internetgebruiker nu zijn of haar bestanden op een veilige manier delen met wie hij of zij dat maar wil. Er is maar een manier om te ondervinden of het iets voor u is: uitproberen!

Gerelateerde artikelen

Met een goede website bereikt u meer!