Speelgoed dump
Image default
Management

Home manufacturing business ideas

Top Winstgevende Home Manufacturing Business Ideas in 2022

Wilt u een productiebedrijf starten vanuit uw huis met een klein kapitaal? Hier in deze post hebben we een geselecteerde lijst van de meest winstgevende home-based productie bedrijf ideeën voor uw klaar referentie.

Over het algemeen vergt een productiebedrijf een aanzienlijke kapitaalinvestering. Omdat het bedrijf een aanzienlijke hoeveelheid geld nodig heeft voor de oprichting van de eenheid, de aankoop van machines en grondstoffen. Er zijn echter mogelijkheden om een productiebedrijf te beginnen met minder apparatuur en u kunt de fabriek bij u thuis oprichten, mits u een kleine ruimte hebt.

 

Een productiebedrijf aan huis stelt u ook in staat een minimaal risico te nemen. En dan kunt u in de toekomst langzaam opschalen naar een volwaardig productiebedrijf.

 

21 Home Manufacturing Business Ideeën

Hieronder vindt u een lijst van geselecteerde mogelijkheden voor een productiebedrijf aan huis met een kleine investering:

#1. Agarbatti / wierook stokje maken

Agarbatti of wierook is niet alleen een essentieel item voor religieuze gelegenheden. Mensen branden ook wierook voor aromatherapie, meditatie, en yoga. U kunt dit bedrijf thuis beginnen met een enkele machine.

 

#2. Kaarsen maken

Decoratieve en geurkaarsen zijn wereldwijd erg populair. Ze zijn ook erg populair als geschenkartikelen. U kunt deze zaak starten met wat eenvoudige gereedschappen en apparatuur.

 

De investering om een zelfgemaakte kaarsenmakerij te beginnen is veel lager. U kunt deze business vanuit huis starten met een lage investering.

 

#3. Wattenstaafjes maken

Wattenstaafjes zijn essentiële producten voor persoonlijke verzorging. Het productieproces is eenvoudig. Bovendien trekt het goedkope grondstoffen aan.

 

De productie van wattenstaafjes kan worden gestart met een investering van ongeveer Rs. 10.000.

 

#4. Haken breien

Thuis haken breien is een winstgevende zaak. U moet zich echter concentreren op het maken van designerartikelen zoals tassen, jurken en interieurartikelen.

 

Crochet Knitting home productie bedrijf kan worden gestart met een investering van Rs. 5000 en hoger.

 

#5. Cup Cake Maken

Cupcakes zijn er in een verscheidenheid van kleuren en smaken. Mensen altijd op zoek naar kwaliteit en versierde cupcakes voor gift doeleinden. U kunt deze productiezaak van thuis uit met minder kapitaal beginnen.

 

#6. Gedroogde bloemen maken

Een gedroogde bloem is een huisdecoratie item. En ze zijn ook populair als geschenk. Inkomstengewijs is het een lucratieve zaak om vanuit huis te beginnen.

 

#7. Drinkrietjes maken

Drinkrietjes zijn zeer essentiële items in het restaurant en de drankenindustrie. Ze zijn er echter in verschillende kleuren en patronen. U kunt deze rietjes produceren met een enkele machine.

 

#8. Glas etsen

Glas etsen is een artistieke en winstgevende business. Een ondernemer die een creatieve geest heeft en gepassioneerd is over glasetsen kan deze business starten met een kleine kapitaalinvestering.

 

#9. Wenskaarten maken

Dit is een lucratieve, zichzelf belonende business om te starten. Bovendien vereist deze business een zeer kleine kapitaalinvestering. Echter, je moet enige kennis van design.

 

#10. Sieraden Maken

Sieraden maken is een zeer aantrekkelijke home-based productie bedrijf. En je hebt tal van opties om te beginnen. Echter, sommige van de meest populaire items zijn kralen, parels, schelp, steen, en Dokra sieraden.

#11. Leren tassen maken

De lederen tas is een dagelijks gebruik item. De meest populaire items zijn echter de portemonnee en tassen voor dames. Daarnaast zijn kantoortassen, laptoptassen en planners populaire relatiegeschenken.

 

#12. Mango Fruit Bar Maken

De Mango fruit bar is een heerlijk voedsel item. Het belangrijkste voordeel van dit product is dat u het kunt bewaren voor een lange periode van tijd. U kunt beginnen met de productie thuis.

 

#13. Papieren bord maken

Wegwerp papieren borden hebben veel voordelen ten opzichte van conventionele servies / stalen gebruiksvoorwerpen. Deze producten hebben een goed marktpotentieel, zowel in de stad als op het platteland.

 

#14. Rubberen banden maken

Een ondernemer kan een rubberband productie project starten op de thuislocatie met een matige kapitaalinvestering. Rubber band is een zeer nuttig ding in ons dagelijks leven en het lijkt erop dat de vraag ook in de toekomst onveranderd zal blijven.

 

#15. Gezouten snacks maken

Dal mot, Chanachur & Bhujia zijn de belangrijke namen van gezouten snacks. Dit zijn zeer smakelijke en smaakvolle voedingsmiddelen. U kunt thuis beginnen met de productie. En probeer eerst de lokale markt aan te boren.

 

#16. Slipper Maken

Vandaag de dag gebruiken mensen uit zowel de stedelijke als landelijke gebieden pantoffels. De smaken en behoeften verschillen echter per dwarsdoorsnede van de samenleving. Met enkele eenvoudige machines en gereedschappen kunt u vanuit huis beginnen met de fabricage.

 

#17. Zeep maken

Een zeepmakerij is eigenlijk een hobby van een individu. En je hoeft er niet veel machines voor aan te schaffen.


 

 

business management 

vacatures

auto verkopen

 

https://www.newbusinessmanagement.com/