Speelgoed dump
Image default
Auto’s en Motoren

Gelijk Geslaagd geeft altijd een auto theoriecursus bij jou in de buurt

Ben jij aan het ploeteren, zwoegen en zweten boven de auto theorieboeken maar krijg je de theorie maar niet in je hoofd gestampt? Ben je bang dat dit grapje jou waarschijnlijk meerdere weken zal gaan kosten? Dan heb je waarschijnlijk nog nooit gehoord van de snelcursus auto theorie van Gelijk Geslaagd. Snel is bij ons echt snel. Geen maanden, geen weken, geen dagen. Slechts 1 dag hebben wij nodig om jou de theorie zo goed aan te leren dat jij glansrijk zult slagen. In 1 keer. Je maakt het theorie examen nog dezelfde dag. Wil jij ook alle auto theorie binnen 1 dag aangeleerd krijgen én op dezelfde dag CBR theorie examen doen met een positief eindresultaat? Wacht en twijfel niet langer, schrijf je nu direct in voor een theorie cursus bij jou in de buurt!

Vroeg uit de veren voor een goed doel

Voor onze theorie cursus auto moet je het er wel voor over hebben om voor een keertje vroeg uit de veren te gaan. De dag start namelijk om 07.00 uur. We vragen niet heel veel van je, maar een aantal dingen waarderen we zeer. Namelijk dat je op tijd aanwezig bent, dat je ondanks dat je wellicht nog wat moe bent een gezellig humeur meebrengt en dat je een goede inzet toont. Daartegenover staat dat wij de rest van de dag tot in de puntjes alles voor je regelen. Wij zorgen voor het beste en up-to-date lesmateriaal, de leukste docent die de duidelijke theorieles verzorgt en jou voorziet van handige weetjes, ezelsbruggetjes en tips, drankjes tussendoor om de dorst te lessen, voldoende ruimte voor het stellen van vragen of extra uitleg, indien gewenst een gereserveerde examenplek en vervoer naar de examenlocatie van het CBR en weer terug naar de cursuslocatie.

Voorbereiding van jouw kant is geen must, maar het mag natuurlijk wel als je dit fijn vindt. Daarom sturen we wat les- en oefenmateriaal mee bij de bevestiging van je inschrijving. Worstel jij met je ADHD, dyslexie of faalangst en zie je daarom extra op tegen het examen? Onze ervaring met diverse vormen van problematiek is enorm groot, we weten precies wat nodig is om ook jou op een relaxte manier te laten slagen!

Nieuwsgierig geworden? Neem een kijkje op onze website voor meer info of voor het inschrijven voor een theoriecursus naar keuze.

https://www.gelijkgeslaagd.com/