Speelgoed dump
Image default
Entertainment

Stormbaan huren voor een kinderfeestje

Kinderen vinden het erg leuk om actief bezig te zijn en samen te spelen. Een van de dingen die daardoor erg leuk zijn om te hebben voor een kinderfeestje, is een springkussen of stormbaan. Een Stormbaan huren zorgt dat kinderen al hun energie kwijt kunnen, terwijl zij samen erg veel plezier beleven. Je hoeft voor het kinderfeestje dan alleen nog wat lekkers te regelen en wat versiering. De rest van de tijd kun je blijven zitten en letten op de kinderen. De kinderen zullen zichzelf wel vermaken met de stormbaan. In deze tekst zullen wij jou inspiratie geven voor een kinderfeestje met een stormbaan. 

 

Een kinderfeestje op een warme dag 

Als je een kinderfeestje geeft in de lente of de zomer, dan kan het erg warm worden. De kinderen vinden het dan vast heerlijk om af en toe even af te kunnen koelen. Je zou dan bijvoorbeeld een stormbaan kunnen huren met water. Je kunt dan heel eenvoudig met de tuinslang de stormbaan kunnen vullen. Let er wel op dat de stormbaan daar ook daadwerkelijk voor is gemaakt. De kinderen kunnen dan heerlijk klimmen, rennen en spelen, terwijl zij ook lekker kunnen afkoelen. Ideaal voor feestjes die worden gehouden met mooi weer. Het is natuurlijk zonde om dan binnen te blijven zitten. 

 

Kies een thema voor de stormbaan 

Niet ieder kind is hetzelfde en niet ieder kind vindt hetzelfde leuk. Vraag daarom voordat je een stormbaan gaat huren aan je kind welk thema hij of zij leuk zou vinden. Je kan natuurlijk ook samen kijken op de website om een mooie stormbaan uit te zoeken. Je kunt bijvoorbeeld een Stormbaan huren met een prinsessenthema, oceaan thema of een jungle thema. Er zit voor iedereen wel wat bij. Ook als je nog totaal geen idee hebt van het thema, kun je alvast kijken naar stormbanen. Misschien zie je wel een heel leuke stormbaan en ga je het thema daar op aanpassen. 

 

Stormbaan, springkussen of een combinatie van de twee 

Naast een echte stormbaan zijn er natuurlijk ook veel springkussens op de markt. Bij een stormbaan is het de bedoeling dat de kinderen echt gaan rennen, klimmen en klauteren. Bij een springkussen kunnen kinderen enkel springen. Ook zijn er stormbanen die ene combinatie van de twee hebben. Je hebt dan een deel waar je kunt klimmen en klauteren en je hebt een ander deel dat enkel bedoeld is om op te gaan springen.