Speelgoed dump
Image default
Entertainment

Op zoek naar een gaming community met Discord server?

 

Houd je van gamen en ben je daarom op zoek naar een community waar je samen met je vrienden kunt gamen en ze tegelijkertijd ook kunt spreken? Dan zit je bij Killz goed. Dit is een Nederlandse gaming community met discord server, wat jou in staat stelt te bellen en te chatten met je vrienden terwijl jullie samen een game aan het spelen zijn. Dit is voor verschillende games een echte aanrader, vooral als je samen moet werken. Denk bijvoorbeeld aan Minecraft, Fortnite, Call of Duty, FIFA of Borderlands.

Wat is discord precies?

Discord is een app dat gebruikt wordt tijdens het gamen en jou in staat stelt met je vrienden te bellen en tegelijkertijd te chatten. Eigenlijk werkt het net als Skype alleen dan is het voor gamers. Je kan natuurlijk ook gewoon je telefoon pakken en bellen, echter kun je dan niet ook chatten, en is het lastiger om in een groep te bellen en te chatten. Met discord kan dit wel. Ook kun je muziek afspelen binnen discord, dit werkt via YouTube. Bovenal is het ook gewoon heel erg gezellig om met elkaar te gamen en elkaar te spreken, dan dat je in je eentje aan het gamen bent.

Hoe zit het met de privacy?

Discord is geen publieke server, wat inhoudt dat je samen met je vrienden een server aanmaakt om daar met elkaar te bellen en te chatten, en dat niemand anders die kan horen of lezen. Het is dus aan te raden goed te kijken van wie je berichten accepteert, want voor hetzelfde geldt is het een onbekende die je dan per ongeluk toevoegt aan jullie server, en dat is natuurlijk niet de bedoeling. Gebruik je hem met je vrienden, dan ben je er dus zeker van dat alleen zij jou kunnen horen.

https://discord.gg/JYFXmvv