Speelgoed dump
Image default
Tweewielers

Waarom een Kickbike step kopen?

Heb je weleens gehoord van de kickbike? Een superhandige sportieve step die ook nog eens ruimte biedt voor je hondje. Een Kickbike step maakt bewegen makkelijk en met de kickbike maak je nieuwe vrienden. In veel gevallen is de kickbike handiger dan de fiets want steppen doe je werkelijk overal. Vind hier de voordelen op een rij.

Stabiel en stevig

Op- en afstappen is met de lichte kickbike super makkelijk. Je hebt zo weer voet aan de grond. De kickbike is lichter dan een fiets en tegelijkertijd veel stabieler. Je neemt de kickbike makkelijk mee aan de hand. Ook op lage snelheid manoeuvreer jij moeiteloos door het drukke verkeer. Ideaal voor de korte afstanden in de stad. Daarnaast is de kickbike gemaakt van stevig materiaal. De kickbike is licht, stevig stabiel en kickbike gaat lang mee.

De kickbike is sportief en gezellig

De kickbike is handig voor korte trips door de stad maar met kickbike kun je ook prima sporten. En dat doe jij niet alleen. Overal in het land vind je leuke gezellige kickbike evenementen zoals workshops en tochten. Sportief bezig zijn en nieuwe mensen leren kennen. De kickbike is sneller dan lopen en iets langzamer dan fietsen. Ideaal om de omgeving goed in je op te nemen. De echt sportieve stepper kan snelheden halen van ongeveer 30 km per uur. Steppen is minder belastend voor je gewrichten dan hardlopen en van het steppen krijg je geen zadelpijn. Deze sport moet jij ontdekken. Leuke evenementen, wedstrijden en workshops vind je online en via sociale media. Combineer je tocht met een picknick of een barbecue en maak er een gezellige dag van. Zo ben jij sportief bezig en maak je nieuw vrienden. Voor je het weet maak je onderdeel uit van de kickbike community.

Steppen mag overal

Wanneer je stept wordt je door de wet gezien als een voetganger en niet als een bestuurder. Je bent met de kickbike niet gebonden aan de fietspaden en je kunt dus werkelijk overal steppen. Door winkelstraten, over pleinen en door nauwe straatjes waar je niet mag fietsen. Jij mag er wel steppen. Op alle verharde wegen, voetpaden en stoepen kun je prima steppen. Even snel nog iets halen in de winkel is dan zo gebeurd. Kijk wel uit voor de overige deelnemers in het verkeer want niet iedereen is zo snel en sportief als jij. Wil jij graag een Kickbike step kopen? Bezoek dan de website van Hondensteps waar een ruim assortiment aan Kickbikes op voorraad is die ook nog eens scherp geprijsd zijn. Waar wacht je nog op?!

https://hondensteps.nl/product-categorie/kickbikes/