Speelgoed dump
Image default
Vakantie

5 dingen om in Noorwegen te doen tijdens jouw volgende vakantie

Noorwegen is een land met zowel oude en nieuwe plekken. Veel culturele festivals en het meest mooie van dit land is de prachtige omgeving.

Het is één van de beste landen in Europa met betrekking tot toerisme, het land is veilig en heeft meer faciliteiten voor toeristen dan andere landen. De dramatische schoonheid en charme van Noorwegen zijn adembenemend en zullen je vakantie vullen met kleuren van geluk en verfrissing.

Als je van jouw tijd in Noorwegen wil genieten, huur dan een goedkope auto. Verhuurbedrijven bieden geweldige huurauto’s aan. Vergelijk van tevoren de verhuurbedrijven met elkaar zodat je een goede huurauto huurt. Auto nodig in Noorwegen? lees hier meer…. U kunt een auto huren bij bedrijven als Thrifty, Enterprise, Europcar, Avis, Hertz, National, Alamo, Keddy By Europcar, Budget en Sixt.

5 dingen te doen in Noorwegen voor jouw volgende vakantie

Je kunt genieten van de natuurlijke omgeving, de zon, de gletjers en de Atlantische Oceaan. Er zijn prachtige wegen en treinrails die het je makkelijk maken om het land te ontdekken.

Bezoek de Arctic Botanische tuinen

De Arctic Botanische tuinen staan bekend als Botaniske Hage en hebben prahctige omgevingen met duizenden verschillende planten. Het is ongeveer 350 kilometer lang en verspreid zijn over 2 hectare. De Botanische tuin heeft niet alleen flora maar ook veel fauna en prachtige watervallen. De verscheidenheid aan planten is minder als je Noorwegen in de winter bezoekt.

Geniet van de Fjelheisen kabelbaan op prachtige bergen

De favoriete activiteit van tieners en jong volwassenen. De berg Storsteinen ziet er prachtig uit als je hem van meer dan 400 meter hoog bekijkt.

De kabelbaan pikt je op het station af en neemt je in 4-5 minuten mee naar 400 meter hoogte. Prachtig uitzicht, bergen bedekt met sneeuw. Herinneringen zullen overstromen als je achteraf de foto’s bekijkt.

Ga skiën en bergbeklimmen

Noorwegen is het land waar veel sneeuw valt en je dus goed kunt skiën. Als je op vakantie naar Noorwegen gaat, vergeet dan niet te gaan skiën en klimmen in Noorwegen.

Ga naar de verschillende musea

Er zijn veel musea in Noorwegen, zoals het museum met schepen van Vikingen en het Norwegian Museum of cultural history. Beide musea bevatten veel spectaculaire en leuke dingen die met Noorwegen te maken hebben.

Geniet van een treinreis langs de Atlantische Oceaan

Je kunt de Atlantische Oceaan en omliggende omgeving ontdekken met een prachtige treinreis langs de oceaan. Een indrukwekkende ervaring.

Als je naar Noorwegen op vakantie gaat, vergeet dan niet bovenstaande activiteiten te ondernemen.

https://www.autoprio.nl/