Speelgoed dump
Image default
Vakantie

Een bijzondere huwelijksreis? All Over Tours

Huwelijksreizen richting Zuid Afrika zijn populair en dat is goed te begrijpen. We hebben het hier over een uniek land vol adembenemende flora en fauna, aangenaam weer en een uiterst vriendelijke bevolking. Zuid-Afrika heeft een bewogen geschiedenis vol diepte- en hoogtepunten. Anno nu is het een welvarend land waar toeristen met open armen worden ontvangen. Wist je dat hier maar liefst 20.000 verschillende soorten planten groeien? Dieren die je in Zuid-Afrika tegenkomt zijn onder meer olifanten, leeuwen, luipaarden en neushoorns. Je kunt je overigens met Engels goed redden in dit land. Wil je nu niet met de massa meedoen en je huwelijksreis naar Zuid-Afrika echt bijzonder maken? Wellicht trouwen in Zuid-Afrika? Neem dan eens contact op met de reisspecialisten van All Over Tours en laat je inspireren.

Nieuw Zeeland, adembenemend!

Een huwelijksreis in Nieuw Zeeland, dat klinkt geweldig toch? Adembenemende vergezichten, luxe, romantische verblijven midden in de natuur. Nieuw-Zeeland biedt zon en sneeuw, bergen en stranden. Ieder jaar opnieuw kiezen veel mensen, van over de hele wereld, voor Nieuw Zeeland als ultieme bestemming. De natuur is werkelijk ongeëvenaard mooi. Er zijn veel prachtige parken die je kunt bezoeken. Het gematigd zeeklimaat is bijzonder aantrekkelijk. Nieuw Zeeland heeft een welvarende economie. Er zijn veel luxe winkels, dus een heerlijk dagje shoppen gaat sowieso gebeuren!
Ook van de kwaliteitsrestaurants, musea en bioscopen kunnen jullie volop genieten. Nieuw Zeeland heeft het allemaal: natuurschoon, cultuur en moderne voorzieningen. Voor vragen of je eigen samengestelde droomreis naar Nieuw Zeeland kun je contact opnemen met onze klantenservice: +31 713 31 90 34 en info @ allovertours.nl. Wil je liever overleggen onder het genot van een lekkere kop koffie? We ontmoeten je graag op ons kantoor in Roelofarendsveen.

https://www.allovertours.nl/

Gerelateerde artikelen

5 dingen om in Noorwegen te doen tijdens jouw volgende vakantie

Verre oorden binnen handbereik met All over Tours