Speelgoed dump
Image default
Eten en drinken

Alles naar wens met de catering in Hengelo

Wanneer je opzoek bent naar een betrouwbare catering in Hengelo zit je hier zeker goed. Een cateringbedrijf inhuren is een erg goed idee wanneer je een evenement wilt organiseren. Je bespaart hierbij namelijk een hoop tijd en moeite. Daarnaast kan je zelf ook meer genieten van de gelegenheid. Wij bieden een groot aanbod aan waaruit je kan kiezen voor je feest of bijeenkomst. Daarnaast heb je ook nog opties in hoe de catering in Hengelo wordt gebracht. Zo is het mogelijk dat we alleen het eten en drinken brengen. Maar het is ook mogelijk dat we ook de hele aankleding regelen, zoals borden, bestek en wellicht zelfs een partytent. Als je bepaalde wensen hebt kan je die uiteraard aangeven. Wij zullen hier rekening mee houden en een buffet op maat verzorgen.

Wat jij wilt

Er zijn eindeloze opties bij de catering in Hengelo. Je kan het heel simpel houden, maar je kan ook groots uitpakken wanneer je dat wilt. Dat is het fijne van de catering in Hengelo. We hebben natuurlijk ook een standaard arrangement. Deze bestaat uit twee soorten vlees, drie salades, soep en stokbrood. Daarnaast heb je hierbij ook borden en bestek. En dat voor een hele mooie prijs, 17 euro per persoon. Uiteraard bieden we ook wat luxere buffetten aan. Vanzelfsprekend lopen deze prijzen op. Er kan hierbij ook een aantal dingen aangepast worden waardoor het menu geheel naar wens is voor jou en jouw gasten.

Extra informatie

De catering in Hengelo is de uitkomst wanneer je graag wat moeite en tijd wilt besparen. Neem daarom contact met ons op. Wanneer je graag meer informatie wilt over de catering in Hengelo kan je natuurlijk ook gerust contact met ons opnemen. Dit kan middels het contactformulier op onze website, of door te bellen.


Gerelateerde artikelen

Brievenbus Cadeau