Speelgoed dump
Image default
Kinderen

Geboortegeschenk knuffel met naam

 Leven zonder knuffel onmogelijk

Baby’s, maar ook peuters en kleuters en oudere kinderen, hebben vaak één of meerdere knuffeldoekjes of tutpopjes waar ze erg aan gehecht zijn. Als je zelf vader of moeder bent dan kent u dit vast wel. Uw zoon of dochter gaat slapen maar het tutpopje of knuffeldoekje is nergens te bekennen.

Je kind kan dan helemaal in paniek raken en wil absoluut niet gaan slapen. Waarom kan een kind niet zonder een knuffeldoekje, dat vaak ook nog helemaal versleten is, afgekloven en er niet altijd even fris uit ziet?

Een tiener met een knuffelpopje is een vreemd gezicht en niet een geheel normale situatie. Volwassenen zien vooral een eenvoudig doekje – die je toch kan vervangen door een ander. Kleine kinderen hechten echter heel veel emotionele waarde aan een knuffeldoekje. Voor een klein kind is een knuffeldoekje van onschatbare waarde om ze er veel emoties mee delen. Een knuffeldoekje is dus erg belangrijk voor een kind. Het is niet zomaar een aankoop maar maakt een belangrijk onderdeel uit van de ontwikkeling van uw kind.

 

Knuffeldoekjes en Tutpopjes met naam

Let u er wel op dat u een knuffeldoekje koopt dat van goede kwaliteit is. U wilt echt voorkomen dat het knuffeldoekje na een aantal maanden helemaal uit elkaar gevallen is. Daarnaast wilt zekerheid dat het product voldoet aan de eisen van de Europese Unie (CE keurmerk).

Wat lastiger om in te schatten maar ook belangrijk is hoe lang een knuffeldoekje verkrijgbaar is. Er is niks vervelender dan een knuffeldoekje dat na een aantal jaren intensief gebruik stuk gaat en deze niet meer te verkrijgen zijn. Een goede tip hiervoor is om er direct meerdere aan te schaffen die of om beurten gebruikt worden (zodat het kind aan meerdere knuffeldoekjes gewend raakt) of om deze te bewaren tot de oude vervangen moet worden.

Meestal krijgt u wel een knuffeldoekje als kraamcadeau maar mocht u zelf op zoek gaan naar een knuffeldoekje dan is een klein persoonlijke toevoeging erg leuk een ook aan te bevelen. Een knuffeldoekje met naam van het kindje er in geborduurd maakt het het knuffeldoekje extra leuk en ook praktisch. Mocht de knuffel kwijt raken of als het kindje vaak in een omgeving komt met andere kindjes, zoals een kinderdagverblijf, dan is uw knuffel toch herkenbaar.

Wilt u meer weten over leuke knuffeldoekjes of een ander kraamcadeau voor jongen of kraamcadeau voor meisje, neemt u dan contact op met ons via info@kiekebooo.nl. 

 

Gerelateerde artikelen

Zwemles in Eindhoven?

Loopfiets