Speelgoed dump
Image default
Hobby en vrije tijd

Wat jouw jongen echt graag wil

Kleine jongen, je bent op deze wereld, dus zal je moeten vechten, net als ik. Dat zong André Hazes. Gelukkig hoeven kinderen niet echt te vechten, maar kunnen ze gewoon nog even met blokken spelen. Als ze dan al vechten is dat vaak met speelgoedpistooltjes of balletjesgeweren. Jongens laten nou eenmaal graag de krijger in zichzelf los. In dit blog gaan we in op wat jouw zoontje nou eigenlijk graag wil.

Krijgertje spelen

Jongetjes zitten vaak vol mannelijke hormonen en weten niet precies wat ze daar nou eigenlijk mee moeten. Ook kijken ze graag gedrag af bij mannelijke voorbeelden. Daarom willen jongens als ze nog klein zijn later graag een stoer beroep hebben. Welke man wou vroeger nou niet ooit een tijdje brandweerman, piloot of profvoetballer worden. Als je dus iets voor je kleine man wil doen, kun je op dit soort zaken inspelen.

Ga eens lasergamen

Een echte aanrader daarom is om een keer met je jongetje te gaan lasergamen. Dan bedoel ik niet om een keer naar een hal te gaan, maar om een keer een lasergame te huren. Het is vaak heel makkelijk geregeld. Je bestelt een set voor een dag. Die wordt afgeleverd en je stuurt hem de dag na gebruik weer terug. Zo heb je zonder gedoe vaak het mooiste speelgoed op de wereld voor zo’n jongen geregeld. 

Speelgoed voor het hele gezin

Het leuke aan zulk speelgoed is dat het window ook voor ze meespelen. Als je iets maar voor een of een paar dagen huurt, dan weten ze dat het zo weer weg is dus zijn ze vaak één of een paar dagen alleen maar bezig met dat speelgoed. Het voordeel van een lasergame huren is daarbij dat het ook niks geen troep geeft. Waarschijnlijk wil papa ook nog wel een keer meespelen, dus ga vooral een keertje naar het bos met het hele gezin

Veel speelplezier!

 

https://hurenbijdaniek.nl/lasergame-huren/

Gerelateerde artikelen

Hoe word je supergoed in dammen?