Speelgoed dump
Image default
Tuin en buitenleven

Wat zijn serres?

Een serre is een overdekte aanbouw aan het huis of een vrijstaande constructie in de tuin. De meeste serres worden gebouwd aan het huis en verlengen hierbij de eetkamer of woonkamer.

Als je meer ruimte nodig hebt in het huis is het laten bouwen van serres hiervoor een goede oplossing. Je kunt serres snel en goedkoop laten bouwen, bovendien heb je je hiervoor meestal geen bouwvergunningen nodig. In iedere gemeente verschilt het echter of je een bouwvergunning nodig hebt of niet maar het bedrijf die je inhuurt voor de klus kent de regels wel.

Een serre kun je nu al binnen een week laten bouwen omdat de meeste bedrijven gebruik maken van prefab onderdelen bij het bouwen van serres. Prefab onderdelen zijn de delen van de serre dat al in de fabriek zijn gemaakt en hoeven dus niet gebouwd te worden. Doordat een grote deel van de serre gebouwd is gaat het werk veel sneller en zo is het mogelijk om al het werk meestal al binnen een week af te ronden.

Al de informatie kun je opvragen bij het bedrijf over hoe lang het gaat duren tot hoeveel het gaat kosten om een serre te laten bouwen.

serbo.nl/

serrebouw-brabant.nl/

tuinmaximaal.nl/