Speelgoed dump
Image default
Bedrijven

Snel en professioneel uw spullen verhuizen

Staat u op het punt om te verhuizen in de omgeving van Den Haag of Westland maar hebt u geen idee hoe het moet met het verhuizen van uw inboedel? Dan is TVB Kwaliteitsverhuizers hét bedrijf waar u naar op zoek bent! Bij TVB Kwaliteitsverhuziers werken enkel uitstekend opgeleide vakmensen die uw spullen verhuizen alsof het hun eigen spullen zijn: ze zijn uitermate voorzichtig en zorgen ervoor dat uw inboedel veilig van de ene plaats naar de andere plaats vervoerd wordt.

Waarom TVB Kwaliteitsverhuizers?

TVB Kwaliteitsverhuizers gaat ervoor om uw spullen met zoveel zorg mogelijk te verhuizen. Daar komt ook extra service bij kijken! U kunt zich voor, tijdens en na de verhuizing met andere dingen bezig houden want u wordt compleet ontzorgt indien u dat wenst. Bij de verhuizing wordt er gebruik gemaakt van de modernste materialen en de meeste zorg. De voertuigen waarmee gereden wordt zijn de nieuwste en zeer schone EURO voertuigen. Voorafgaand aan de verhuizing wordt er een inschating van uw inboedel gemaakt en wordt er gekeken naar bijzonderheden. Zo weet u zeker dat de verhuizing soepel verloopt!

Beroepsgoederenvervoer vergunningen

Daarnaast is TVB Kwaliteitsverhuizers in het bezit van alle vereiste documenten voor het verrichten van beroepsgoederenvervoer. Ook hebben zij de euro vergunning van de stichting NIWO. Hiermee zijn ze gemachtigd goederenvervoer van meer dan 500kg uit te voeren in heel Europa. Doordat ze deze vergunningen hebben bent u verzekerd dat ze voldoen aan de eisen van vakbekwaamheid, betrouwbaarheid en kredietwaardigheid.

Vraag nu een offerte aan!

Hebt u interesse in de diensten van TVB Kwaliteitsverhuizers? Dan kunt u nu via de website een offerte aanvragen! Mocht u verder nog vragen hebben voordat u een offerte aanvraagt, kunt u het contactformulier op de website invullen. Er wordt dan zo snel mogelijk contact met u opgenomen.

https://www.tvbkanalles.nl/