Speelgoed dump
Image default
Auto’s en Motoren

Leasen kan op verschillende manieren

Bij je nieuwe baan krijg je een auto van de zaak en dat is natuurlijk helemaal te gek. Zo moest je nog altijd je boodschappen op de fiets doen en dan heb je in een keer een auto tot je beschikking. Een bedrijfsauto leasen is tegenwoordig eigenlijk heel normaal. Per werkgever kan het wel verschillen op welke manier je je auto least. Dit heeft te maken met de contracten en de afspraken die je werkgever met de leasemaatschappij heeft gemaakt. Het aanbod van leasemaatschappij is groot, kijk maar eens op internet. Maar gelukkig hoef je de keuze voor een maatschappij vaak niet zelf te maken. Dat is al geregeld door je werkgever.

Zakelijk auto leasen zonder zorgen

De meest zorgeloze en misschien wel meest interessante voor van auto leasen is die van full operational lease. Dit is namelijk een soort van alles in een contract, waarbij je nergens omkijken naar hebt. Je hoeft je zelf totaal geen zorgen te maken voor eventuele kosten van onderhoud en reparatie. Als je bijvoorbeeld een ongeluk krijgt en de auto moet gemaakt worden, dan krijg je bij deze vorm van leasing vervangend vervoer aangeboden. Ook je verzekering en belastingen zijn in de prijs inbegrepen.

Leasen voor minder geld

Maar je kunt er ook voor kiezen om een tweedehands auto te leasen. Ene nieuwe auto is meestal toch een stuk duurder, maar bij een zogenaamde occasion kun je hier flink geld op besparen. Vaak zijn dit auto die toch nog in prima staat zijn, dus je hoeft je geen zorgen te maken over de betrouwbaarheid van je auto. Als je daarnaast ook nog eens kiest voor een milieuvriendelijke auto (bijvoorbeeld een elektrische), dan kun je nog meer geld besparen. Zo kan het leasen van een auto in eens heel aantrekkelijk en voor iedereen betaalbaar worden.

https://www.autoleasecentrale.nl/