Speelgoed dump
Image default
Kinderen

Zwemles in Eindhoven?

Zwemmen is een van Nederland haar belangrijkste sporten. Dat is ook niet zo gek voor een land dat onder het zeeniveau ligt. Gelukkig hebben we in Nederland dijken die ons beschermen tegen te veel water. Toch speelt zwemmen nog een grote rol in het Nederlandse leven, wat het is ook gewoon leuk én gezond. Bent u op zoek naar een gekwalificeerde zwemschool met heerlijk zwembad in Eindhoven en omstreken? Het Toucan Sport & Wellness center biedt 2 soorten zwemlessen aan; spetterochtenden en reguliere zwemlessen voor het behalen van zwemdiploma’s A, B en C. Daarnaast beschikt het centrum ook over een beautysalon waar men onder andere terecht kan voor een heerlijke ontspannende massage.

Speciaal voor de kleinste zwemmers

Op zondag van 10.00 tot 12.00 uur zijn ouders samen met hun kind tot 4 jaar welkom op de spetterochtenden. Tijdens deze 2 uur maken kinderen, samen met hun ouders, op een speelse en interactieve manier kennis met water en leren zij om vrij te bewegen in het water. Dit is de ideale manier voor kinderen om op hun eigen tempo gewend te raken aan water. Het grote voordeel is dat ouders hier zelf aan bij dragen, zodat zowel ouder als kind de echte zwemlessen minder spannend vinden. Het water is verwarmd dus extra aangenaam.

Reguliere zwemlessen

Bij Zwemschool Toucan kunnen kinderen vanaf 4 jaar hun zwemdiploma behalen. Sommige kinderen springen gelijk het water in, anderen willen het liever wat rustig aanpakken. Daarom wordt tijdens de lessen altijd rekening gehouden met het eigen tempo van kinderen en krijgen zij les van gediplomeerde en ervaren zweminstructeurs.

Ontspannen in Toucan

Bent u toe aan een verwendagje? Bekijk dan het brede aanbod van de beautysalon “Solutions” – van hot stone massages tot Youth treatments en visagie. Behoefte aan meer? Boek hierna een overnachting in Hotel Eindhoven en geniet van alle luxe en comfort. Het Toucan Sport & Wellness center en beautysalon Solutions zijn beiden onderdeel van Hotel Eindhoven. Wilt u genieten voor een aantrekkelijke prijs? Zoek dan de meest aantrekkelijke aanbieding voor hotel Eindhoven!

https://www.hoteleindhoven.nl/