Speelgoed dump
Image default
Woning en Tuin

Ontspannen met de PlayBase

Veel mensen zijn helaas vergeten hoe ze zich echt kunnen ontspannen. De belangrijkste hindernissen voor ontspanning zijn technologie, telefoons, werkmails en sociale media. Ontspannen wordt steeds moeilijker in een digitale wereld waarin je altijd aan ‘moet’ staan.

Voor de een is sporten ontspanning, voor de ander is het dat absoluut niet. Maar met de BERG PlayBase kun je zowel sporten wanneer jij dat wilt en pure ontspanning combineren in je eigen achtertuin! Zodat het leven ook op de lange termijn plezierig en bevredigend zal zijn en dat je niet alleen maar doet wat je moet doen.

Drie-in-één concept

Een thuisgym neemt veel te veel kostbare plek in beslag. Daarom is de BERG PlayBase, een drie-in-één concept, als een ideale oplossing voor in je tuin ontworpen! Een extra fijne bijkomstigheid is dat je hele gezin gebruik kan maken van één en hetzelfde toestel. Je las het goed, het is een drie-in-één concept, want ook je kinderen kunnen met de PlayBase vele uurtjes buiten doorbrengen. De vele losse accessoires kunnen oneindig met elkaar gecombineerd worden. De een sport, de ander ontspant, weer een ander schommelt en klautert.

Voor elk wat wils

Kinderen weten als vanzelf hoe zij zich kunnen amuseren met de PlayBase, dat hoef je hen niet te leren. Als je al een sportief type bent, zijn de sport accessoires (bokszak, ringen, Monkey Bar en trapeze) prima om je kracht- en cardio oefeningen mee te doen. Als het echter aankomt op het ontspannen is dat voor sommigen nog een dingetje. Daarom alvast een paar tips om je op weg te helpen als je in je hangmat of in de nest swing ligt. Het zijn ook tips die je heel goed kunt uitleggen aan je kinderen zodat je ze samen kunt doen.

Eenvoudige tips om te ontspannen

  • Tel stilletjes tot 4 terwijl je inademt, hou vier tellen vast. Tel stil tot 4 terwijl je uitademt, en hou 4 tellen vast. Herhaal gedurende 1 – 5 minuten.
  • Span, en ontspan vervolgens elke grote spiergroep in je lichaam. Begin bij de voeten en werk naar je hoofd via je tenen, enkels, kuiten, knieën, dijen, billen, buik, rug, handen, polsen, ellebogen, schouders, nek, hoofd, gezicht.
  • De meest ontspannende muziek bevat klanken met een natuurlijk ritme en zonder melodie. Het geluid is cyclisch en wordt herhaald.

Hopelijk hebben we je hiermee geholpen om in de toekomst meer te ontspannen!