Speelgoed dump
Image default
Dienstverlening

Origineel invulboek voor ‘Mijn eerste jaar’

Mijn eerste jaar boek

Iedere ouder weet dat het eerste levensjaar van jouw kind voorbij vliegt. Het is daarom belangrijk en leuk voor later om dit eerste jaar goed vast te leggen. Weet je wat de beste manier is om dit eerste levensjaar vast te leggen? Dat kan met “Mijn Eerste Jaar Boek”. Dit is een origineel invulboek voor ouders om alle sprongetjes en bijzondere momenten vast te leggen. Dit is natuurlijk voor jezelf wanneer je in verwachting bent, maar misschien nog wel leuker om als kraamcadeau te geven.

 

Een compleet beeld

Natuurlijk maak je genoeg foto’s van jouw kindje in het eerste levensjaar, maar je hebt pas een compleet beeld van dit jaar inclusief verhaaltjes en extra informatie. Dit is wat mijn eerste jaar boek zo leuk maakt. Je kunt namelijk niet alleen foto’s in de boek plakken, maar je hebt ook genoeg ruimte om een soort dagboek bij te houden en er zijn leuke invulpagina’s. Dit zijn pagina’s met vragen of lijstjes die je bij kunt houden. Wanneer zette jouw kind zijn/haar eerste stapjes, wat is momenteel het lievelingshapje en dergelijke.

 

Mijn eerste jaar boek als cadeau

Ben jij nog op zoek naar een origineel cadeau voor een babyshower van jouw beste vriendin of een kraamcadeau voor jouw collega? Dan is dit boek een echte aanrader. Het is weer eens iets anders dan kleren en de ouders kunnen hier jarenlang plezier van hebben. Zij kunnen zo later nog eens goed terugdenken aan dit bijzondere eerste jaar. Ook is het natuurlijk een prachtig boek voor het kind zelf wanneer hij/zij volwassen is.

Wil jij jouw zwangere vriendin, zus of collega verrassen met een leuk cadeautje? Shop dan dit leuke invulboek voor het eerste levensjaar van het kindje. Zo hoeven zij belangrijke momenten nooit meer te vergeten en kunnen zij dit bijzondere jaar zelf vastleggen. Ben je zelf zwanger? Dan is dit natuurlijk ook een perfect cadeau om aan jezelf te geven.

 

Gerelateerde artikelen

VEILIGHEIDS- EN ONDERHOUDTIPS VOOR HOVERKART

Waarom Elektricien Roosendaal de beste elektricien is

Den Haag en omgeving slotenmaker