Speelgoed dump
Image default
Mode en Kleding

Shoelia voor veelzijdige schoenen

Shoelia is een schoenenwinkels met een assortiment van Pepe Milan schoenen. Deze collectie wisselt maandelijks. Er is dus veel variatie bij ons in de winkel. Als u unieke en speciale schoenen wilt voor een bepaalde gelegenheid kunt u ze zelf samenstellen. Dit houdt in dat u op afspraak bij ons langskomt. Dan kunnen we samen kijken naar de mogelijkheden en ideeën.

Over Shoelia

Bij Shoelia vindt u sfeer, persoonlijk advies, maatwerk en kleurrijke herenschoenen. Hier staat Shoelia dan ook bekend om. Onze winkels zijn te vinden in Veenendaal en Groningen. De winkel in Veenendaal is een brand store van het merk Pepe Milan. Ook buiten onze openingstijden kunt u een afspraak met ons maken. Dan adviseren wij u om ons even een mail te sturen of op een andere manier contact op te nemen!

Zelf schoenen ontwerpen

Als u een afspraak bij ons heeft kunnen we gaan beginnen met het ontwerpen van uw droomschoenen. Als eerste kijken we welk model het beste bij u en uw voeten past. Dan kijken we naar de diverse beschikbare materialen. Daarna gaan we aan de slag aan de hand van uw wensen. Het is helaas niet mogelijk om schoenen te bedrukken met leer of stof. Als er aanpassingen nodig zijn op de ontworpen schoen kost dit vaak rond de 25 euro. Kijk voor alle exacte prijzen op de prijzenlijst van Shoelia.

Schoenen met logo

Op een originele en bijzondere manier reclame maken voor uw bedrijf kan ook met Shoelia. Wij kunnen namelijk het logo van uw bedrijf op een creatieve manier verwerken in schoenen. Deze schoenen kunnen wij ook volledig in de huisstijl maken met kleuren en al.

Pepe Milan

Pepe Milan is een Spaans merk. In de jaren ’40 is grootvader Milan daar begonnen als schoenmaker. Hieruit is het merk Pepe Milan ontstaan. Het merk staat voor comfort en liefde. Deze schoenen zijn gemaakt door echte vakmannen. Dit is 3 generaties doorgegeven. Deze familie heeft oog voor detail en inspirerende kleurrijke schoenen die worden gemaakt met prachtige materialen. Het motto van Pepe Milan is dat ze hun klanten in gedachten hebben bij het maken van schoenen. Hier halen ze voldoening en plezier uit.