Speelgoed dump
Image default
Mode en Kleding

Hoe draag je Birckenstocks?

We zouden moeten vermelden dat Birkenstock-sandalen in het verleden zijn geassocieerd met twee sets van mensen die niet bekend staan als stijlvol:

Oudere mannen die op een onironische manier een jeans van papa dragen. Als je een man ziet die een korte broek, een Hawaiian shirt, sokken en sandalen draagt, dan is hij waarschijnlijk een vader en dat zijn waarschijnlijk Birkenstocks.
Hippies, boomknuffelaars, bloemenkinderen, enz.
Hoewel we absoluut geen probleem hebben met die demografie, is het zeker indrukwekkend om te zien hoe het merk nu gevierd wordt door jongere mannen en vrouwen.

In feite heeft het bedrijf de afgelopen jaren een renaissance doorgemaakt met een high fashion rebranding. Je kunt de resultaten nog steeds zien op hun website (hun samenwerking met HighSnobiety citeert dit verder).

Verder resoneert het gebruik van natuurlijke materialen met de fashion-forward hipster beweging, wat hun vernieuwde reputatie nog verder heeft versterkt.

Formaliteit
Dit zijn sandalen en ze zijn dus erg casual. Je kunt ze met ze dragen:

Shorts
Jeans
Casual katoenen of linnen broek
Velen zullen erop aandringen dat Birkenstocks niet met sokken gedragen moeten worden. Inderdaad, het combineren van sandalen met sokken wordt vaak afgekeurd door sommige kringen. Bovendien kun je de grotere voordelen van het bekende kurkvoetbed verliezen.

Er zijn echter gelegenheden waarbij het perfect in orde is en voorstanders van het dragen van sokken en Birkenstocks staan op hun niveau van comfort.

Over het algemeen is het aan te raden om kleding te dragen die buitengewoon goed past voor de meest aantrekkelijke stylingresultaten. Daarom moet een korte broek die langs de knie hangt worden vermeden, net als een jeans met gescheurde zomen. Ook oversized of geplooide kaki’s worden over het algemeen niet aanbevolen.

Wil je zelf ook zo’n fijne Birckenstocks tegen een goede prijs? Bekijk dan regelmatig de Birckenstock sale voor de laatste aanbiedingen.

Gerelateerde artikelen

Shoelia voor veelzijdige schoenen

Tweeling borstvoedingskussens voor een relaxte borstvoeding!