Speelgoed dump
Image default
Mode en Kleding

Tweeling borstvoedingskussens voor een relaxte borstvoeding!

Slimme oplossingen voor het voeden van uw wondertje(s)!

Tijdens de kraamtijd is het geven van borstvoeding of de fles niet altijd even ontspannend voor pas bevallen vrouwen. Of u nu de fles geeft of voeding via de borst, vaak leidt het voeden van uw wondertje tot spierpijn en nekklachten. Zeker als u een tweeling heeft, want dan duurt het voeden al snel twee keer zo lang. Gelukkig zijn er slimme oplossingen bedacht voor het comfortabel kunnen voeden van uw baby of tweeling, namelijk zogenoemde tweeling borstvoedingskussens. Wat wordt er precies onder tweeling borstvoedingskussens verstaan en welke meerwaarde bieden dit soort voedingskussens?

Wat is de meerwaarde van een tweeling borstvoedingskussen?

Als u een tweeling verwacht of net gekregen heeft en die slim wilt voeden, dan is de keuze voor een tweeling borstvoedingskussen van Feeding Pillow echt aan te raden. Een tweeling borstvoedingskussen ondersteund niet alleen uw baby(‘s), zodat ze comfortabel kunnen drinken, maar ook uw eigen arm, nek of benen. Op deze manier kunt u op een ontspannen manier uw kleine aanwinst prettig borstvoeding of de fles geven. Maar niet alleen tijdens de voeding van uw baby’s is een tweeling voedingskussen ideaal, ook gedurende uw zwangerschap kan en dergelijk kussen het verschil maken tussen levenskwaliteit of een hoop irritaties en narigheid. Hoe zit dit precies?

Weer lekker slapen als zwangere vrouw

Een tweeling borstvoedingskussen is namelijk ook perfect te gebruiken ter ondersteuning van nek, armen, benen en/of buik als u tijdens de zwangerschap in slaap probeert te komen. Slapen in de laatste maanden van uw zwangerschap is niet altijd even aangenaam. Maar met een tweelingkussens als ondersteuning wordt dit al een stuk eenvoudiger. Bekijk nu alle opties die er zijn qua voedingskussens!

Gerelateerde artikelen

Hoe draag je Birckenstocks?

Shoelia voor veelzijdige schoenen