Speelgoed dump
Image default
Mode en Kleding

Dit is waarom ook jij een met bh met push up moet dragen

Dit is waarom ook jij een met bh met push up moet dragen

 

Heb jij als vrouw of meisje nog nooit een bh met push up gedragen, dan is dit het moment. Ondanks dat veel vrouwen een push up bh als negatief zien, is dit absoluut niet meer het geval. Uiteraard zijn er nog altijd uitzonderingen, maar die heb je overal. Er zijn namelijk vrouwen die bewust een bh met push up dragen omdat het zo lijkt alsof ze grotere borsten hebben. Niet heel slim, want vroeg of laat val je toch door de mand. Een bikini is immers lastiger te verbergen dan een bh. Ben je er nog niet van overtuigd, waarom ook jij een bh met push up zou moeten dragen, hebben wij een aantal reden voor je dit wel te doen. Ben je daarna nog niet overtuigd, dan is het goed eens een kijkje te nemen op sportbh.nl voor een enorm aanbod met bh’s. Je zult zien dat je verstelt staat van de prachtige soorten welke ze hier allemaal wel niet hebben.

 

Geef je borsten extra ondersteuning

 

Net als dat je een sport bh zwanger draagt, is het ook verstandig om eens te kijken naar een push up bh. Je zult namelijk merken, dat het een hele opluchting is, wanneer jij een wat grotere cupmaat hebt als je een bh met push up draagt. Dit komt namelijk doordat deze bh’s zijn voorzien van een extra dikke cup, wat er dus voor zorgt dat je borsten meer contact maken met de cup en daardoor het gewicht beter wordt verdeeld over de bandjes over zowel je rug als schouders. Niet alleen een grotere cupmaat heeft uiteraard belang bij deze bh, maar ook een kleine cupmaat heeft absoluut voordelen. Welke dat zijn, vertellen we je hier.

 

Zorg voor een natuurlijke decolleté

 

Vrouwen die een push up bh dragen, hebben een natuurlijke en vaak veel mooiere decolleté. Niet zo gek natuurlijk, aangezien deze bh’s ervoor zorgen dat je borsten naar elkaar toe worden gedrukt en vervolgens ook worden gelift. Dit is daarom dus ook precies de reden waarom deze beugel bh hoog op het lijstje staat bij vrouwen die regelmatig een jurk dragen met laag uitgesneden half of een blouse. Doordat je borsten mooier uitkomen, zorgt dit ook direct voor een mooiere pasvorm voor jouw kleding. Je zult merken, dat het verschil misschien in het begin niet direct opvalt, maar naarmate je verschillende soorten kleding gaat dragen, je op termijn wel degelijk verschil gaat zien. De kans is namelijk vrij groot, dat een shirt die je eigenlijk niet meer zo mooi vond, ineens weer een stuk leuker staat.