Speelgoed dump
Image default
Kinderen

Verschillende soorten babyluiers om voor uw baby’s te kopen

Er zijn veel verschillende soorten babyluiers op de markt. De ene luier is milieuvriendelijker dan andere, maar ze dienen allemaal hun doel. Het belangrijkste om te overwegen zijn de behoeften van uw baby. Laten we eens kijken naar enkele van de soorten babyluiers die u voor uw baby kunt kopen om te voorkomen dat zijn of haar huid bacteriën en infecties krijgt.

Doek en herbruikbare luiers

Katoenen luiers zijn gemaakt van katoen, wol of hennep en zijn verkrijgbaar in verschillende patronen en kleuren. Deze luiers zijn niet alleen comfortabel voor uw kind, maar ook gemakkelijk te verzorgen. Ze hebben geen speciale wasinstructies of wasmiddelen nodig. Dit maakt ze bewonderenswaardig als u wilt dat uw kind of kinderen thuis of op openbare plaatsen stoffen zoals luiers dragen. Met herbruikbare luiers kun je gemakkelijk geld besparen door ze te gebruiken in plaats van elke maand wegwerpluiers te kopen. Ze zijn er in verschillende soorten, zoals prefolds, fits, covers en flats. Deze zijn geweldig als je iets eenvoudigs maar effectiefs wilt voor je baby’s.

Alles-in-één luiers

Met alles-in-één luiers heb je geen extra accessoires of inlegkruisjes nodig, omdat het uit twee lagen bestaat: een binnenlaag om vocht op te nemen en een buitenlaag om het weg te houden van de huid van je baby. Dit type luier wordt ook wel hybride of hybride luier genoemd omdat het beide absorberende lagen in één product combineert. Je kunt kiezen tussen all-in-one wasbare luiers en all-in-one wegwerpluiers. De keuze tussen deze twee soorten hangt echter af van hoe vaak u de luier van uw baby moet verschonen en hoeveel u bereid bent te besteden.

Een gebundelde luier

Het belangrijkste doel van deze luiers is om je baby droog en schoon te houden door zijn of haar billen de hele dag droog te houden. Dit soort luiers bestaat meestal uit een waterdichte buitenlaag en een binnenste absorberende laag die samenwerken om lekkage te voorkomen en hem of haar ’s nachts, tijdens dutjes of tijdens het spelen overdag comfortabel te houden. Dit type luier wordt ook geleverd met een hoes die erop klikt wanneer deze niet in gebruik is. Dit om te voorkomen dat de luiers vies worden of gaan stinken tijdens het opbergen.

 

Gerelateerde artikelen

De rammelaar; goed voor de ontwikkeling of onnodige herrie?

Geboortegeschenk knuffel met naam

Loopfiets