Speelgoed dump
Image default
Aanbiedingen

Welke raamdecoratie is geschikt voor de badkamer?

Als je in een huis gaat wonen waarvan de ramen nog niet bekleed zijn, staat het kopen van

raamdecoratie voor de badkamer waarschijnlijk bovenaan je lijstje. Bij de keuze van raambekleding voor de badkamer is het belangrijk dat je een materiaal kiest dat bestand is tegen hoge luchtvochtigheid.

Dingen om over na te denken voor je badkamerjaloezieën koopt:

Hoge luchtvochtigheid en temperatuurwisselingen kunnen houten jaloezieën en rolluiken doen kromtrekken, dus kies voor jaloezieën van imitatiehout, aluminium minigordijnen, of vinyl rolgordijnen.

Zorg voor volledige raambedekking voor privacy, vooral op de onderste verdieping. Top-Down/Bottom-Up raamdecoratie zijn een prima optie voor de badkamer omdat ze bedekking op ooghoogte geven maar van boven natuurlijk licht binnenlaten. Wees je er echter van bewust dat de buren van de verdieping erboven in je kamer kunnen gluren.

Voorkom schimmel door kunststof houten jaloezieën of rolgordijnen om de paar maanden af te vegen met een oplossing van azijn en water. Zie meer gedetailleerde instructies voor het schoonmaken van echt hout en stoffen bekleding. Je badkamerramen hebben misschien permanent gematteerd glas. Zelfs als je dit handige kenmerk hebt, kun je er nog behandelingen overheen zetten voor extra privacy of meer lichtregulering.

De slechtste raamdecoraties voor badkamers

Denk je dat doorschijnende tinten privacy geven omdat je overdag naar buiten kunt kijken maar buitenstaanders niet naar binnen? Denk nog eens goed na. s Nachts wordt het eenrichting effect omgekeerd en voorbijgangers kunnen zo naar binnen kijken. Probeer in plaats daarvan rolgordijnen die dezelfde minimalistische uitstraling hebben, maar volledig ondoorzichtig zijn.

Houten jaloezieën, zoals hierboven al vermeld kan echt hout kromtrekken of barsten in ruimtes met een hoge luchtvochtigheid. Probeer in plaats daarvan versies van imitatiehout.

Welke jaloezieën zijn het best voor badkamers? Daarentegen zijn kunststof jaloezieën of houten jaloezieën zijn onze toppers voor badkamers. Ze zijn bestand tegen vochtschade en zijn gemakkelijk schoon te maken bij schimmelvorming.

Houten jaloezieën

Terwijl echt houten jaloezieën in vochtige omstandigheden kunnen kromtrekken of barsten, zijn jaloezieën van imitatiehout voorzien van vochtbestendige latten die kaarsrecht blijven zolang je ze bezit. Ze kunnen ook steeds met een sopje afgeveegd worden om schimmel op afstand te houden.

https://www.raamdecoratie.com

Gerelateerde artikelen

Twee fouten die u moet vermijden bij het inwerken van producten

Starten met Diamond Painting

De voordelen van vlees kopen bij Le Jean