Speelgoed dump
Image default
Bedrijven

Een taxibedrijf met zakelijke diensten

Heb je geregeld afspraken op diverse bestemmingen in binnen- en buitenland en verkies je vervoer met een taxi boven het reizen met je eigen auto of met de trein? Dan spreken de zakelijke diensten van Taxi Arnhem Centrale jou ongetwijfeld aan. Naast luchthavenvervoer en overige taxiritten voor particulieren kunnen de chauffeurs jou ook per taxi naar al jouw afspraken brengen. Zijn deze in het buitenland en vlieg je er per vliegtuig heen? Dan wordt u keurig op tijd bij de luchthaven afgezet. Zij rijden vanaf de regio Arnhem naar de plaats van jouw bestemming toe en zorgen ervoor dat je op tijd op jouw afspraak verschijnt.

Luchthavenvervoer

Naast de particuliere markt regelt Taxi Arnhem Centrale ook jouw zakelijke taxivervoer naar de luchthaven. Heb je vaak belangrijke meetings in het buitenland, zoals in Europa, Azië of Amerika? Dan reis je per taxi gemakkelijk en snel naar de luchthaven naar wens. Naast alle luchthavens in Nederland kun je ook naar Düsseldorf, Brussel, Weeze of Frankfurt gebracht worden. De gecertificeerde en ervaren chauffeurs staan 24 uur per dag en 7 dagen per week voor je klaar. Laat je met de taxi van Arnhem naar Schiphol, Düsseldorf of Eindhoven brengen voor een aantrekkelijke prijs en voorkom gedoe met vertragingen, hoge parkeerkosten en gesjouw met koffers.

Makkelijk geregeld en betaald

Je kunt op ieder gewenst moment een taxi reserveren of bestellen en ook de betaling werkt bij zakelijke klanten erg gemakkelijk. Je kunt bij Taxi Centrale Arnhem kun je namelijk op rekening betalen. Al je taxiritten worden op deze manier per maand opgeteld. Bij deze methode is het wel een vereiste dat je bedrijfsgegevens vooraf bij hun bekend zijn, zodat deze gecontroleerd kunnen worden. Als je het prettiger vindt om gelijk na de taxirit te betalen is dat uiteraard ook mogelijk met zowel contant, pinpas of creditcard. Wil je meer weten over de service van Taxi Arnhem Centrale? Kijk dan zeker even op hun website!

http://www.taxi-startax-arnhem.nl/