Speelgoed dump
Image default
Bedrijven

Schilder Hengelo: ook de gehele directie is enthousiast over het plan

Sterke schilder Hengelo. De collega die de directie wilde bellen moest eerst nog even een kleine tegenslag overwinnen. Want wat gebeurde er nou eigenlijk? In de hevige opwinding stootte hij zijn kop koffie om. Zijn hele bureau leek wel een bruine waterval met suiker en melk. Heel jammer van dit lekkere bakje troost. In een wilde zwaai om nog te redden wat er te redden viel stootte hij een hele mooie plant om en hij struikelde over een afvalbak voor papier. En hij viel flink. Schilder Hengelo.

Besloten wordt eens heel goed met elkaar te overleggen

Schilder Hengelo. Hij ging op de kokosnoot, hij ging op de platte bek. Dit alles geeft nogal wat tumult en deining. Steeds meer mensen komen er op af. Dan besluit een andere collega maar de directie te bellen. Het pure toeval wil dat op deze ochtend de hele directie aanwezig is in verband met een vergadering. De directie van de firma van de Gele Lo bestaat uit Jo van de Gele Lo, Ad van de Gele Lo en tot slot Ed van de Gele Lo. Op naar de administratie. Schilder Hengelo.

Voor het nieuwe plan wordt een ideeënbus in het leven geroepen

Schilder Hengelo. De leden van de directie gaan samen naar de administratie in het mooie en grote kantoor. Wat de voltallige directie aantreft ziet er niet al te fraai uit. Een gevallen collega die languit op de vloer ligt. Een witte afvalbak voor papier die is omgevallen. En wat het meest in het oog springt is het bureau helemaal vol met koffie, melk en suiker. De directie kijkt verbaasd en wil heel graag weten wat er nou eigenlijk aan de hand is. Een collega vertelt het hele verhaal. Schilder Hengelo.