Speelgoed dump
Image default
Aanbiedingen

Krimpfolie, knutselmateriaal en een stukje magie ineen

Krimpfolie, knutselmateriaal en een stukje magie ineen

 

Misschien heb je wel ooit van krimpie dinkie krimpfolie gehoord. Het knutselmateriaal dat al zeker 50 jaar bestaat en nog steeds favoriet is bij veel kinderen. Sterker nog, zelfs volwassenen vinden krimpfolie een erg leuk product om mee te knutselen. Waarom? De mogelijkheden zijn eindeloos en het blijft pure magie. Klik op onderstaande link om direct naar al onze knutselpakketten te gaan.

 

Wat is krimpfolie?

 

“Krimpfolie is magisch knutselmateriaal” zeggen wij altijd tegen iedereen. Het is leuk én creatief knutselmateriaal voor zowel kinderen als volwassenen. Je maakt een mooi ontwerp op de krimpfolie voor bijvoorbeeld een sleutelhanger. Je legt het vel eventjes in de oven. En dan start het magische gedeelte. De krimpfolie krult op en gaat vervolgens weer plat. Het wordt dan ongeveer vier keer zo klein en vijf keer zo dik. Wat in de oven gaat als een dun flexibel velletje komt als een hard plaatje weer uit de oven. Voilà en klaar is je kunstwerk.

 

Wat kun je allemaal maken met krimpfolie?

 

De mogelijkheden zijn echt eindeloos. Van sleutelhangers tot oorbellen tot boekenleggers tot magneetjes…Bedenk het en het kan. Op de krimpfolie kun je vaak werken met zowel kleurpotloden als met onze speciale krimpfoliestiften. Maar je kunt bijvoorbeeld ook afdrukken maken met verf en het dan in de oven doen. Hoe leuk!

 

Krimpfolie in alle vormen en maten

 

Bij ons kun je terecht voor krimpfolie in bijna alle kleuren van de regenboog. Ook hebben wij krimpie dinkie in ons assortiment die al voorgedrukt is met een afbeelding. Erg handig voor de iets jongere kinderen. De krimpfolie is dan eigenlijk een kleurplaat geworden. We hebben knutselpakketten die voorzien zijn van een thema (bijvoorbeeld dieren, cupcakes, funny monsters, unicorn) maar ook onze knutselpakketten zonder een thema zijn favoriet.

 

We zijn altijd benieuwd naar de kunstwerkjes die gemaakt worden en hebben hiervoor ook een speciale Gouden Lijstjes pagina ingericht op onze webshop. Zien we die van jou daar ook binnenkort verschijnen? 

 

https://www.thuisinthema.com/