Speelgoed dump
Image default
Dienstverlening

VEILIGHEIDS- EN ONDERHOUDTIPS VOOR HOVERKART

Voordat u uw Hoverboard in een Hoverkart verandert, moet u bepaalde aspecten kennen die te maken hebben met de veiligheid en het onderhoud ervan.

 

Vervolgens geven we de plaatsen aan waar u het kunt gebruiken, voor wie geschikt is, enz. En we geven u de tips waar u op moet letten voordat u gaat genieten van uw Hoverkart.

 

STRUCTUUR EN COMPATIBILITEIT VAN DE HOVERKART

Een Hoverkart bestaat uit een ijzeren structuur met een ergonomische stoel, twee zijhendels, een wiel op het chassis en een stang die de benen ondersteunt.

 

Aan de twee uiteinden van de Kart wordt de Hoverboard geplaatst, die als motor dient en wordt bediend via de zijhendels. De Kart past op alle 6.5″, 8″ en 10″ elektrische boards.

 

VOOR WIE IS HET GESCHIKT?

De Hoverkart is geschikt voor iedereen. Kinderen, tieners en volwassenen, ongeacht lengte en gewicht, omdat het wordt afgesteld door middel van een verstelbare telescopische as.

 

WAAR KAN HET GEBRUIKT WORDEN?

Het kan zowel binnen als buiten worden gebruikt, maar het is over het algemeen raadzaam om het in geïsoleerde open ruimtes te gebruiken of beschermd tegen voetgangersverkeer om elk type ongeval te voorkomen. Het gebruik ervan op de weg wordt niet aanbevolen.

 

PRESTATIES EN VEILIGHEID

We moeten benadrukken dat de prestatiekenmerken van een Hoverkart voor een groot deel afhankelijk zijn van de elektrische boards die we gebruiken. Het rijden wordt vergemakkelijkt dankzij de zijwaartse bedieningselementen die als stuur dienen. In ieder geval raden we aan dat u een helm en beschermingen draagt. Knie-, elleboog- en polsriemen zijn ideaal om schaafwonden te voorkomen.

 

ONDERHOUD

De montage is heel eenvoudig. U hebt geen gereedschap nodig om het te monteren. Maakt u zich geen zorgen dat het plaatsen en verwijderen van uw Hoverboard erg snel en praktisch zal zijn. Van onderhoud is er praktisch geen sprake.

 

Nu dat u alles over de Hoverkart weet, kunt u beginnen te genieten van het gevoel volledig veilig in een kart te rijden.

 

Koop uw hoverkart bij Swheels.nl als u voor kwaliteit gaat.

https://www.swheels.nl/swheels-hoverkart/