Speelgoed dump
Image default
Bedrijven

Liefhebbers van de VW Kever gaan naar Paruzzi

Wie had er ooit gedacht dat de kever de wereld zou veroveren? En nee, dan hebben we het niet over het insect. Want een autoliefhebber associeert de kever maar met één ding: het beroemde model van Volkswagen. De Volkswagen Kever spreekt al 80 jaar lang tot de verbeelding. Als je zo’n wagen bezit, wil je er natuurlijk ook mee rond kunnen rijden. Met goed onderhoud en af en toe wat nieuwe onderdelen gaat dat zeker lukken. Voor dat laatste ga je gewoon naar Paruzzi.

Welk VW Kever onderdeel heb jij nodig?

Je oude Volkswagen Kever bestaat uit honderden onderdelen. Van een chassis en de verlichting tot de remschijven en allerlei kabels: het zit er allemaal in verwerkt. Een belangrijk onderdeel is de Kever versnellingsbak. In de loop der jaren zijn er verschillende versnellingsbakken op de markt gebracht. Het is dus zaak om goed te weten welk type overeenkomt met het bouwjaar van de motor. Bij Paruzzi is alle kennis aanwezig om ervoor te zorgen dat je de juiste onderdelen in huis krijgt. Net als jij zijn wij namelijk groot fan van het merk Volkswagen.

Bestel je Kever onderdelen online

Je kunt uren sleutelen aan je VW Kever. Maar daarvoor is het wel belangrijk dat je weet waar je alle Kever parts vandaan moet halen. Bij Paruzzi bestel je de al dan niet gebruikte onderdelen eenvoudig online. Plaats je voor 15.00 uur een bestelling? Dan kun je de volgende werkdag zelfs al aan de slag.

https://www.paruzzi.com/