Speelgoed dump
Image default
Aanbiedingen

De voordelen van vlees kopen bij Le Jean

De wekelijkse boodschappen moeten weer gedaan worden en je staat in de supermarkt. Maar je weet niet zo goed wat je nu precies moet kopen voor het avondeten van de komende week. Je hebt eerlijk gezegd wel een beetje genoeg van die goedkope kipstukjes, het gehakt en de hamburgers. Maarja om nou naar twee winkels te gaan zie je eigenlijk ook niet zo zitten. Wat zou je nu kunnen doen? Daar is een duidelijke oplossing voor bestellen bij dé online slager. Zie je dit wel zitten? Dan is LeJean jouw online slager. Wil je weten waarom? Lees dan gauw verder.

Transparantie

Één van de voordelen aan het bestellen bij Le Jean is dat zij erg open en transparant zijn over waar zij hun vlees vandaan halen en wat er met die beesten gebeurd. Als je in het assortiment gaat kijken zie je dat ze hun vlees halen van over de hele wereld. Zij vinden het daarom belangrijk om te weten hoe de beesten daar leven om zo de kwaliteit van het vlees te kunnen waarborgen. Dit doen zij door bezoeken te brengen aan hun leveranciers en hierover te schrijven op hun blog. Wil je dus weten waar je vlees vandaan komt en niet zomaar meer alles eten? Dan weet je dat je op deze site in ieder geval alle informatie kan vinden.

Het aanbod

Een ander voordeel aan het online bestellen van vlees is dat het aanbod van verschillende soorten vlees erg divers en uitgebreid is. Van rund tot krokodil en halal, je kunt hier de bijzonderste soorten vlees vinden en je hebt zo de mogelijkheid om eens een keer andere dingen te proberen. Om te leren hoe je deze stukken vlees bereid vind je online ook meteen de tips en tricks die je nodig hebt om een smaakvol stuk vlees op tafel te zetten.

Snelle en gemakkelijke levering

Daarnaast hoef je er niet bang voor te zijn dat het eten niet snel of goed geleverd wordt. Je kiest namelijk zelf je bezorgmoment uit, waardoor je altijd je eten in ontvangst kan nemen. Om het vlees verder goed te houden wordt het geleverd in een koeltas of box en als je genoeg besteld krijg je gratis verzendkosten vanaf 50 euro. Er zijn dus genoeg redenen om eens een kijkje te nemen bij deze online slager, hier te bestellen en je vrienden of gezin te verrassen.